Výhra v Dukovanech přinesla první hattrick i čisté konto

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 25. 2024, 21.13 hod.
Fotbalisté A-týmu TJ Sokol Bedřichov zůstávají i po třech odehraných kolech v druhé nejvyšší krajské soutěže dál stoprocentní. Svěřenci trenéra Jana Götha v neděli odpoledne dokázali vyhrát v Dukovanech na Třebíčsku vysoko 7:0 (2:0) a o skóre vedou průběžnou tabulku I. A třídy skupiny B. V příštím kole čeká na Bedrníky nováček soutěže z Nedvědic. Zápas na hlavní hrací ploše v Sokolovské ulici začíná v sobotu 31. srpna od 16 hodin.  

Už v první minutě mohl poslat hosty do vedení Pavlíček, ale v gólovce vůbec netrefil branku. Hosté měli od úvodního hvizdu více ze hry. Územní převahu a držení balónu dokázali přetavit ve vedoucí branku po centru Homoly a odražené střele kapitán Roman Diviš, pro kterého to byla po deseti minutách hry první trefa v aktuálním soutěžním ročníku.

Za dalších deset minut se ze standardní situace prosadil Jakub Göth, pro kterého to byla už čtvrtá trefa v sezoně. Hosté měli i další šance, ale v Dukovanech na novém pažitu už další branky do přestávky vsítit nedokázali. 

V druhé půli se obraz hry prakticky nezměnil. Sedm minut po pauze se do střelecké statistiky zapsal také Homola. Domácí měli prakticky jen jednu vyloženou příležitost, ale svůj tým podržel Bartoň, který vytáhl zákrok zápasu. Zbývající branky padli v rozmezí 68. až 89. minuty a skóre se zastavilo na konečném výsledku 7:0 pro Bedrníky. 

SFK DUKOVANY 2001 - TJ SOKOL BEDŘICHOV 0:7 (0:2)

Branky: 11.,78. (z.pen.),86. Diviš, 21.,68. Göth, 52., 89. Homola. Rozhodčí: Chromý Karel – Fryč Vlastimil, Zsihovics Tomáš. Delegát: Prokeš Jan. Hřiště: Dukovany. Diváků: 167.

Sestava Bedřichova: Bartoň - Vorálek (79. Štěpánek), Votava, Mareš, Tesař (84. Dvořáček) - Homola, Chramosta, Göth, Došek (72. Vašíček) - Diviš - Pavlíček (84. Neuwirth).