Výhra nad Měřínem přinesla návrat do čela tabulky

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 13. 2024, 20.33 hod.
Svěřenci trenéra Jana Götha prodloužili vítěznou sérii domácích zápasů už na čtyři duely. Před vlastními fanoušky v nové sezoně ještě neztratili ani bod. Po výhře nad Měřínem 3:0 (2:0) se navíc vrátili zpět do čela tabulky, kde o bod předstihli právě soupeře ze Žďárska. Dvě branky vstřelil Jakub Göth a další přidal kapitán Roman Diviš. Bedrníci mají při skóre 36:8 nejlepší útok i obranu v druhé nejvyšší krajské soutěži. V příštím kole se A-tým představí na půdě nováčka z Telče. Zápas se hraje v neděli 20. října ve 14.30 hodin. 

Bedrníci po sobotních zápasech klesli průběžně až na čtvrtou příčku v tabulce. Navíc v neděli odpoledne hostili doma Měřín, který sedm zápasů v řadě nepoznal hořkost porážky a před vzájemným zápasem byl na prvním místě v tabulce. 

Domácí vstoupili do utkání aktivně. Už v druhé minutě mohli jít do vedení, ale slibná příležitost skončila mimo měřínskou branku. Po skrumáži v páté minutě už domácí vedli, když se poprvé v zápase přesnou ranou prosadil Jakub  Göth. 

Těsně před pauzou se nádhernou střelou do šibenice prosadil kapitán Roman Diviš. Po pauze ale Csaplárova past nesklapla. Po hodině hry přidali domácí třetí branku, když úspěšným autorem byl podruhé v utkání Jakub Göth, který vsítil už devátou branku v soutěžním ročníku. 

Skóre zápasu mohlo být i vyšší, ale Pavlíček a Došek své šance v průběhu zápasu proměnit nedokázali.   

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TJ JISKRA MĚŘÍN 3:0 (2:0)

Branky: 5.,70. Jakub Göth, 43. Diviš. Rozhodčí: Beneš - Novák, Stratený. 120 diváků

Sestava: 

Šána - Vorálek, Brnický, Mareš, Štěpánek (10. Tesař) - Homola (76. Dvořáček), Göth, Chramosta, Došek, Diviš - Pavlíček (86. Neuwirth).