VIDEO: Dorostenci jsou v půlce anglického týdne, ve středu hrají doma

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 27. 2024, 23.41 hod.

Divizní premiéru na svém hřišti odehráli starší i mladší dorostenci Bedřichova. Soupeřem jim byl pravidelný účastník MSDD-D celek Havlíčkova Brodu.  Započali tím anglický týden, protože ve středu 28. srpna nastoupí od 14 hodin na stadionu v Sokolovské ulici starší kategorie proti Hodonínu a stejného soupeře vyzve od 16.30 hodin také mladší dorost vedený Markem Zamazalem. Níže je program našich nejbližších domácích zápasů, a to včetně těch o nadcházejícím víkendu. 

Bedřichov starší dorost – Slovan Havlíčkův Brod 1-1 (1-1)

Branka: Štefáček

Sestava: Hubený – Povolný, Stratil, Nečada, Kněžínek – Šmarda (46. Schwarz), Štefáček, Tichý, Henzl (65. Aguila Leon), Doskočil – Cáha Patrik

Od 1. minuty se hrálo ve velkém tempu, hosté měli více balón na svých kopačkách, ale byli to domácí , kteří díky individuální akci Rosti Štefáčka šli v 15. minutě do vedení 1-0. Po pár minutách  mohlo být ještě lépe, ale Dan Henzl neproměnil pokutový kop, nařízený za faul na pronikajícího Patrika Cáhu.

Ve 34. minutě tak bylo srovnáno, Erdenne si vyskočil na centr z levé strany a hlavou vyrovnal. Hosté se koncem poločasu mohli dostat i do vedení, přímočarou akci po levé straně a krásný centr, jen díky lehké teči jednoho z bránicích hráčů, neproměnil Erdenne ve vedoucí gól.

Ve druhém poločase byl Havlíčkův Brod nebezpečný hlavně ze standartních situací, které kopal bravůrně, ale byli to domácí, kteří nejprve Tomášem Tichým a následně Brayanem Aguila Leonem mohli rozhodnout, ale dnes vynikající Fišer v brance hostů byl proti, a když v 85. minutě netrefil hlavou Cáha poloprázdnou branku, skončilo utkání zaslouženou remízou 1-1.

Bedřichov mladší dorost – Slovan Havlíčkův Brod 3-3 (2-2)

Branky: Kubát, Poul, Duchoň

Sestava: Jílek – Novotný, Poul, Schwarz, Ondruš Šimon – Fanta (83. Doucha), Zvolánek, Grigoryan Arman, Kubát – Aguila Leon (46. Silági), Duchoň (90. Blažek)

Mladší dorost Marka Zamazala chtěl navázat herně i výsledkově na povedené utkání ve Vícenicích. Ze začátku to však byl soupeř, který na hřišti dominoval, a když zvyšoval ve 27. minutě na 0-2 nevypadalo to s Bedřichovem dobře. Ale  pak zavelel kapitán Grigoryan, a po trefách Jakuba Kubáta a Ondry Poula se šlo do kabin za stavu 2-2.

Ve druhém poločase to vypadalo na úplný obrat. V 59. minutě dnes výborně hrající Petr Duchoň dostal Bedřichov do vedení 3-2. Hosté si vzali poslední slovo, když  Palán v 73. minutě vyrovnal. Domácí v závěru trefili 2x brankovou konstrukci, ale tentokrát se rozešli s Havlíčkovým Brodem smírně 3-3.