V generálce jedeme v neděli do Měřína

Autor: Lukáš Krajíček - Sobota, 30. 2022, 01.44 hod.
Fotbalisté Bedřichova zajíždí v posledním přípravném zápase na navou sezonu na hřiště Měřína. Utkání se odehraje v neděli 31. července od 17 hodin.

 

Svěřenci trenéra Zbyňka Peštála zatím odehráli tři přípravné zápasy. Nejprve se představili na půdě Koutů na Třebíčsku, se kterými se utkají i v mistrovských zápasech v I. A třídě. Na startu letní přípravy zvítězili suverénně 7:0.

Poté se ve středu v minulém týdnu zajížděli k dalšímu soupeři z I. A třídy. Štoky ale budou hrát v druhé skupině. I z tohoto duelu vyšla Peštálova družina vítězně - 3:1. 

Anglický týden A-tým Bedřichova zakončil minulou neděli v Kunžaku, kde změřil síly s Dačicemi. Soupeř z jižních Čech, který také hraje stejnou soutěž jako Bedrníci, si připsal od aspiranta na postup do Krajského přeboru také vysokou porážku - 1:7.

Generálkou na nový soutěžní ročník bude pro bedřichovské fotbalisty nedělní utkání v Měříně. Opět půjde o pikantní souboj, protože jde o celek, se kterým se Bedřichovští v sezoně také utkají ve dvou mistrovských zápasech v rámci I. A třídy skupiny B.

Soutěžní utkání je na programu v neděli 2. října od 15 hodin a výhodu domácího prostředí bude mít opět celek ze Žďárska.  Odveta je pak na programu v rámci jarní části sezony.