Trenér staršího dorostu: Kluci na divizi mají. Věřím jim!

Autor: David Kratochvíl - Středa, 4. září 2024, 14.06 hod.
Starší i mladší dorostenci za sebou mají anglický týden. Přinášíme výsledkový servis z jednotlivých utkání a také připomenutí, jak se dařilo ostatním mládežnickým kategoriím. V textu je také komentář hlavního trenéra staršího dorostu Davida Votavy. 

Žirovnice – Bedřichov U16 1:5 (1:3)

Sestava : Vlček – Štrof, Janák (68. Medvík), Anderle, Jakub Cáha – Dvořáček, Batkhuu, Vacek (86.Sláma), Silági – Michale, Vaňkát (60.Doucha)  

Branky : Dvořáček 2, Batkhuu, Michale, Doucha.

Bedřichov U17 – Hodonín 0:2 (0:2)

Sestava: Jílek – Novotný, Poul, Schwarz , Šimon Ondruš (6.Aguila Leon) – Fanta (77. Blažek), Grigoryan Arman, Zvolánek, Kubát – Duchoň (77. Havlíček), Silági (62. Doucha)

Vyškov – Bedřichov U17

Sestava: Jílek – Aguila Leon, Poul, Schwarz , Zamazal  (80. Blažek) – Fanta (60. Doucha), Grigoryan Arman, Zvolánek, Kubát – Duchoň (69. Havlíček), Silági (80. Vacek)

Branky : Zvolánek, Silági

Bedřichov U19 – Hodonín 1:3 (0:1)

Sestava: Matyáš Ondruš – Povolný (74. Lui) , Nečada, Stratil, Kněžínek (83. Kněžínek) – Schwarz (62. Aguila Leon), Tichý, Štefáček, Henzl , Doskočil (62.Lakomý) - Cáha (74. Miksa)

Branka : Cáha

Vyškov – Bedřichov U19 3:1 (2:0)

Sestava : Hubený – Povolný ( 78.Lui), Nečada, Stratil, Kněžínek (78. Šmarda) – Aguila Leon (46.Poul), Tichý, Štefáček, Henzl (78. Zvolánek), Doskočil (78. Lakomý) - Cáha

Branka : Štefáček.

Komentář k utkáním staršího dorostu :

"Utkání s Hodonínem ukázalo na rozdíl v kvalitě obou soupeřů, zatímco my si na rychlost a kvalitu soutěže postupně zvykáme, tak Hodonín je špičkový tým. Přesto, že se nám podařilo snížit na 1:2, bylo zřejmě, že soupeř si výsledek pohlídá.

Ve Vyškově jsme prospali první poločas, a po snížení a výrazném zlepšení výkonu ve druhé půli to na body bohužel nestačilo. Soupeř navýšil na 3:1, a zaslouženě vyhrál. Je potřeba trpělivě trénovat, začít každý u sebe, u přístupu, nasazení na tréninku i v zápase. Klukům věřím, a jsem přesvědčen, že na tuto soutěž mají," sdělil po víkendovém utkání kouč staršího dorostu David Votava.