Střelecký prach ve Vladislavi zvlhnul

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 9. září 2024, 07.51 hod.
Fotbalisté A-týmu TJ Sokol Bedřichov dokázali potřetí v řadě udržet čisté konto, ale poprvé v probíhající sezoně nebodovali na plno. Ve Vladislavi remizovali 0:0. Svěřenci trenéra Jana Götha vedou tabulku druhé nejvyšší krajské soutěže po pěti odehraných zápasech o bod před rezervou Velké Bíteše a nováčkem z Telče. V příštím kole čeká na Bedrníky Herálec. Zápas má výkop v neděli 15. září v 16 hodin na stadionu v Sokolovské ulici. 

Hostující trenér Jan Göth nemohl pro zápas na Třebíčsku využít hned trojici hráčů. Z různých důvodů chyběli obránci Jan Vorálek a Lukáš Dvořáček a podruhé v řadě nebyl k dispozici ani záložník Šimon Homola.

Domácí šli do zápasu s vědomím, že jejich předchozí tři duely znamenaly nulový bodový zisk do tabulky. Proti lídru tabulky proto vsadili na urputnou defenzívu, která začínala už z hrany jejich vlastní poloviny a Bedrníci se marně snažili vladislavskou obranou tvrz dobývat. Měli jasnou územní převahu, držení míče, ale první gólovou šanci si vypracovali domácí.

Ve čtvrté minutě sebral míč před domácím útočníkem, který by poslal míč do prázdné brány Bartoň, který už včetně nedostal branku třetí utkání v řadě. Hosté se dál snažili rozbít domácí defenzívu, ale až v 35. minutě minutě uvolnil přesným pasem Göth Pavlíčka, který ale v tísni trefil jen domácího brankáře. 

Po změně stran se obraz hry nezměnil. Hosté útočili do plných a domácí čekali na rychlé brejky. Jenže když už k nim došlo, tak buď vůbec netrefili bránu a nebo centr do vápna nikoho ve žlutém dresu nenašel nebo nebyl přesný. Domácí skvělou robinzonádou po hodině hry podržel skvělou robinzonádou brankář a tři minuty před koncem se zase zaskvěl Bartoň, který vytáhl míč mířící do šibenice mimo.

V emotivním závěru už branka nepadla. Zápas tak skončil dělbou bodů po bezbrankové remíze. 

TJ VLADISLAV - TJ SOKOL BEDŘICHOV 0:0

Rozhodčí: Soukupová Věra – Novák Kamil, Martének Aleš. Delegát: Dobrovolný Zdeněk. Hřiště: Vladislav. Diváků: 180.

Sestava Bedřichova: 

Bartoň - Štěpánek, Mareš, Votava (84. Brnický), Tesař - Došek, Göth, Chramosta, Vašíček (64. Zeman) - Diviš - Pavlíček (84. Kolman).