Sledujte video rozhovory s hráči jako první hned po zápase. Odebírejte klubovou televizi

Autor: Klub - Středa, 28. 2024, 00.00 hod.
Klubová televize My jsme Bedr TV na YouTube hlásí se startem nového soutěžního ročníku rekordní sledovanost. Z dostupných statistik vyplývá, že některé z více než tří stovek dosud nahraných videí si pustí týdně už bezmála 5.000 uživatelů internetu. Klub je potěšený zájmem o dění ve fotbalovém oddíle a zásadním způsobem zrychluje zveřejňování video příspěvků na svůj kanál https://www.youtube.com/@myjsmebedr. Jestli chcete být mezi prvními, kdo jednotlivé příspěvky uvidí, stačí klubovou televizi odebírat. Návod je níže.
Klubová televize má v této chvíli už více než dvě stovky aktivních odběratelů. Jakmile se přihlásíte k odběru kanálu, všechna nová videa, která zveřejní, se zobrazí ve vašem informačním kanálu odběrů. Můžete také začít dostávat upozornění, když kanál, který odebíráte, zveřejní nový obsah. Automaticky vám budeme z daného kanálu posílat jen to nejlepší. 
 
"Máme zakoupenou oficiální verzi programu, který umožňuje natočené materiály stříhat rovnou v mobilu. Tím pádem dokážeme videa prostřednictvím naší klubové televize dostat k fanouškům prakticky okamžitě po jejich natočení. Střih s publikací u jednoho videa zabere v průměru 15 minut," říká vedoucí klubové komunikace David Kratochvíl. 
 
Fanoušci A-týmu jsou zvyklí už třetí sezonu na kompletní informační servis včetně videorozhovorů po utkání. Jenže doposud se příspěvky byly publikovány až v průběhu noci po utkání. Už po domácím zápase proti Lukám nad Jihlavou si ale mohli zájemci poslechnout ohlasy aktérů utkání prakticky už hodinu po skončení derby.
 
"U A - mužstva zastávám funkci vedoucího, takže musím plnit po zápase ještě jiné povinnosti než jen natáčet rozhovory po zápase. Proto je časová prodleva delší. Jinak by rozhovory byly k dispozici na klubovém YouTube ještě mnohem dříve. Publikaci přes sociální sítě Facebook a Instagram budeme realizovat časově jako doposud. Proto je zásadní odebírat klubovou televizi na YouTube, kde jsou rozhovory okamžitě po jejich zveřejnění," vysvětluje Kratochvíl 
 
Dnes se na klubové televizi objeví ohlasy ze zápasu dorostu proti Hodonínu v dalším kole divize. O víkendu nebude chybět video obsah ze sobotního utkání A-týmu doma proti Nedvědicím a také z kamerou vyrazíme na žákovskou divizi, která se hraje v sobotu 31. srpna dopoledne. Z každého víkendu tak bude k dispozici video obsah ze zápasu A-týmu včetně venkovních duelů a z některého z domácích duelů mládežnických kategorií v divizi. 
 
"Rád bych video obsah vytvářel ze všech duelů mládeže v divizi, ale časově je možné zvládnout jen výše popsanou variantu. Jsme moc rádi, že klubová televize má takovou sledovanost, jakou má, ostatně i proto se snažíme zrychlovat zveřejňování obsahu a posílit i četnost pořízeného materiálu. V ryze amatérských podmínkách jsme ale v této chvíli na absolutním maximu, které se i do budoucna ale budeme snažit ještě posunout. To je cíl," dodává Kratochvíl.

Přihlášení k odběru klubové televize MY JSME BEDR TV na YouTube

  • Na počítači se přihlaste na YouTube.
  • Přejděte na video, jehož kanál chcete začít odebírat.
  • Pod přehrávačem videa klikněte na tlačítko Odebírat