První zápas doma nabídne řadu novinek. Magazín on-line

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 13. 2022, 00.26 hod.
Pokud dorazíte na dnešní první fotbalové představení A-týmu TJ Sokol Bedřichov na stadionu v Sokolovské ulici, tak vězte, že na vás čeká celá řada novinek. Můžete se těšit například na vyhlášení nejlepšího hráče zápasu, chuťově vynikající švýcarské klobásy a nebude chybět ani tradiční klubový bulletin. Pojďme si novinky blíže představit.

Auto Style City Hráč utkání

Dlouho jsme váhali, jestli vám broušenou skleněnou plaketu s originálním gravírováním představit už před zápasem prostřednictvím internetových stránek, nakonec jsme se ale rozhodli, že tak učiníme až v rámci předávacího procesu, bezprostředně po konci utkání.

Vyhlašování nejlepšího hráče utkání je možné jen díky významné podpoře generálního partnera klubu - Společnosti Auto Style City, která zásadním způsobem podpořila i vznik nových internetových stránek klubu. Nejlepším hráčem utkání může být vyhlášen kdokoliv z akterů sobotního zápasu. Tedy, jak hráči domácího, tak i hostujícího výběru.

Po zápase mu skleněná plaketa bude předána a bezprostřední dojmy hráče utkání budou zachyceny videorozhovorem prostřednictvím klubové TV. Auto Style City Hráč utkání se bude vybírat v každém domácím zápase v rámci soutěžního ročníku 2022/2023.

Švýcarské klobásy na grilu v bufetu

Další novinkou je nabídka Švýcarských grilovaných klobás v bufetu u hrací plochy. Jde o speciální klobásky, které obsahují 90 procent masa (80% vepřového, 10% hovězího a zbylých deset procent tvoří sýr). Na první domácí zápas jich máme v testovacím režimu k dispozici 2,5 kilogramu. Pokud o ně mezi fanoušky bude zájem dál, stanou se součástí stálé nabídky. 

Klubový bulletin

Stejně jako v předešlé sezoně ani v té letošní nebude na zápase A-týmu chybět zápasový program. V něm se čtenáři dozví aktuální informace z dění v klubu, a hlavně dostanou servis ze zápasů posledního kola jednotlivých týmů. Od druhého domácího zápasu by měl být dokonce zpravodaj výherní, protože vždy jeden z držitelů získá hodnotnou cenu od partnera zápasu. 

Magazín stahujte zde