PR a komunikaci klubu povede D. Kratochvíl

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 30. 2022, 00.53 hod.
Před začátkem nové sezony klub oficiálně představil posilu mimo fotbalový trávník. David Kratochvíl bude mít na starosti komunikaci a PR strategii. Fanoušci mohli jeho práci zaregistrovat v rámci červnových oslav 100 let Bedr fotbalu, kde se křitila i kniha My jsme Bedr, jíž je autorem. 

 

Podle předsedy fotbalového oddílu Marka Zamazala jde o logické vyústění dříve započaté spolupráce. "Jako klub se chceme posouvat nejen výkonnostně, ale také na poli komunikace a marketingu. David v minulosti ukázal, že i na regionální úrovni se dá pracovat s fanoušky a partnery klubu na prvoligové úrovni, proto jsem rád, že spolupráce pokračuje, byť se klubu bude věnovat výhradně věnovat po práci, ve svém volném čase, tak jako ostatně my všichni," dodává. 

Kratochvíl až od roku 2009 až do roku 2014 působil na různých pozicích v klubu FC Čáslavice-Sádek. Z Okresního přeboru se tým dostal až mezi krajskou elitu. Jako první klub na Vysočině tehdy přičiněním Kratochvíla nabízel přímé přenosy z utkání, videoohlasy a celková zpravodajská úroveň měla prvoligové parametry. 

"V přípravném období jsme s fanoušky jako klub komunikovali výhradně přes soociální sítě. Nyní v testovacím režimu nabízíme web, který v průběhu srpna budeme vylaďovat a informačně doplňovat. Tím to ale samozřejmě nekončí," říká Kratochvíl.