Nejmladší dorost v premiéře v nové soutěži těsně podlehl Humpolci

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 30. 2024, 08.52 hod.

Svoji premiéru již má za sebou také nejmladší dorost TJ Sokol Bedřichov. Konkrétně kategorie U 16 hrající novou soutěž, a to Krajský přebor mladšího dorostu, ten v Hybrálci minulý týden v sobotu dopoledne nastoupil proti Humpolci. Svěřenci trenéra Davida Sargsyana podlehli celku z Pelhřimovska 2:3 (2:2).

 

TJ SOKOL Bedřichov U16 – Humpolec 2:3 (2:2)

Branky: Dvořáček, Janák

Sestava: Vlček – Štrof, Janák, Cáha Jakub , Batkhuu – Dvořáček, Jaša, Grigoryan Kamo, Michale, Zbytovský, Vacek (Vaňkát, Silági, Blažek, Vyskočil, Medvík).

Svěřenci trenéra Davida Sargsyana nastoupili v Hybrálci ke své premiéře v nově vytvořené soutěži KP Vysočina – mladší dorost (4.liga). Utkání se hrálo ve velkém vedru, přesto oba týmy vypadaly na začátek soutěže velmi dobře. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení, ale nejprve Jiří Dvořáček a ve 40. minutě Petr Janák skóre vyrovnali. Ve druhém poločase tempo hry opadlo, a hosté byli přeci jen o gól lepší. V 51. minutě se dostali do vedení , které již udrželi. Domácí sice v závěru vyrovnali, ale gól správně výborný rozhodčí Kadlec neuznal pro faul na brankáře.