Mladší dorostenci otočili, starší s Židenicemi těsně padli

Autor: David Kratochvíl - Středa, 25. září 2024, 11.31 hod.
Dorostenci TJ Sokol Bedřichov po týdenní pauze opět odehráli další soutěžní kolo. Starší i mladší v neděli nastoupili proti Židenicím. Svěřenci trenéra Davida Votavy prohráli 1:2, naopak soubor kolem trenéra Marka Zamazala v druhém poločase otočil a zvítězil nad stejným soupeřem 4:3. Kategorie U16 prohrála v Rantířově 1:2.

Sokol Bedřichov U19  – Židenice 1-2 (1-2)

Branka: Cáha

Sestava: Hubený – Poul (79. Kněžínek), Nečada, Stratil, Povolný (67. Doskočil) – Zmrhal (61. Aguila Leon), Tichý, Štefáček, Zvolánek, Henzl – Cáha.

"Po sérii velmi těžkých domácích utkání proti Hodonínu a Prostějovu, jsme věřili v bodový zisk. Bohužel kvalitní výkon z první půle jsme zapomněli v kabině, a ve druhé půli nabídli soupeři vlastní lehkovážností až frajeřinou šance na další branky. Opakuje se stejný scénář, hrozně se nadřeme na vstřelený gól, naopak dostáváme laciné góly.

Přesto jsme ve 2. poločase mohli vyrovnat, ale nejprve Brayan a dorážející Matěj Zvolánek, a na konci utkání Štěpán Nečada se střelecky neprosadili. Kabina šlape, hráči jsou odhodlaní, a já věřím, že premiérové vítězství je blízko. Je nutno si uvědomit, že kluci hrají nesmírně kvalitní soutěž, přesto v zápasech herně ani výsledkově nepropadají , a každé vyrovnané utkání je posouvá dopředu. V sobotu jedeme do Blanska,  a cíl je jednoznačný, vyhrát a přivézt 3 body," řekl po zápase kouč David Votava. Videorozhovor s ním najdete na konci tohoto článku

Sokol Bedřichov U17 – Židenice 4-3 (1-2)

Branky : Pospíchal (pk), Zvolánek, Doucha, Fanta (pk)

Sestava : Jílek – Zamazal (62. Nedoma) , Poul (64. Tigran Grigoryan), Silági, Fanta - Kubát, Zvolánek, Pospíchal, Duchoň (62. Doucha) – Aguila Leon, Janák

Rantířov - Sokol Bedřichov U16 2-1 (2-0)

Branka : Dvořáček

Sestava : Vlček – Štrof, Anderle (25.Medvík), Cáha, Zbytovský – Vaňkát (58.Hlaváček), Kamo Grigoryan, Michale (78. Sláma), Dvořáček – Vacek, Fetych (58. Dvořák)