Kouč staršího dorostu po prohře: Ve hře je změna v realizačním týmu

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 10. září 2024, 20.56 hod.

Starší i mladší dorost v neděli v dalším kole divize doma hostil 1.SK Prostějov. Starší dorostenci padli 0:2, ale mladší pod vedením hlavního trenéra Marka Zamazala stejným výsledkem moravského soupeře porazili. Kouč staršího dorostu David Votava v rozhovoru  pro klubovou televizi kousal třetí porážku v řadě těžce. Potvrdil to následně i v písemném komentáři pro klubový web. "Kluky čeká ještě moc fotbalové dřiny, otázka je, zda jsou všichni ochotni jí podstoupit, pokud ano, výsledky přijdou. Samozřejmě je ve hře i impuls v podobě změny v realizačním týmu U19," přemítá Votava.

Bedřichov U19 – Prostějov 0-2 (0-0)

Sestava: Hubený, Poul, Nečada, Štefáček (7. Zvolánek), Povolný – Kněžínek (80. Lui), Tichý, Stratil, Henzl (80. Lakomý), Doskočil – Cáha ( 52. Brayan Aguila Leon).

Bedřichov U17 – Prostějov 2-0 (1-0)

Branky: Aguila Leon, Doucha

Sestava: Jílek – Zamazal, Poul (84.Poul), Schwarz, Kubát (63.Silági) – Duchoň (46. Dvořáček), Zvolánek, Arman Grigoryan, Fanta – Aguila Leon (70. Doucha),  Janák.

Komentář trenéra U19 Davida Votavy:

"Naprosto zasloužená výhra Prostějova, který ve 2. poločase jednoznačně hru ovládl, a jen výborný výkon Matěje Hubeného zabránil výraznějšímu rozdílu ve skóre. Mimo Matěje mohu  pochválit již jen Štěpána Nečadu a oba hráče ročníku 2008 Ondru Poula a Matěje Zvolánka.  To , že jsme prakticky celý zápas odehráli bez Rosti Štefáčka a druhou polovinu i Patrika Cáhy není výmluva, ale konstatování. Kluky čeká ještě moc fotbalové dřiny, otázka je, zda jsou všichni ochotni jí podstoupit, pokud ano, výsledky přijdou. Samozřejmě je ve hře i impuls v podobě změny v realizačním týmu U19," řekl po zápase hlavní trenér staršího dorostu David Votava.