Kouč dorostu Votava: Prohra jde za mnou

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 3. 2023, 21.56 hod.
Druhá domácí prohra v řadě v Krajském přeboru dorostu mrzí kouče bedřichovských dorostenců Davida Votavu. Po Rokytnici ve čtvrtém kole padli Bedrníci opět 1:2, ale tentokrát před vlastními fandy v 7. kole v Humpolci. V sobotu 7. října v 10.30 hodin se starší dorostenci v 8. kole představí na půdě třetího Ždírce nad Doubravou.

42. minuta, individuální akce Jakuba Pokorného, a gól na 1:0. To je kompletní souhrn zdařilých akcí domácích v zápase Krajského přeboru dorostu. Na 90 minut zápasu žalostně málo. Hosté, kteří v 1. půli zahrozili 1x ze standardní situace hlavou. 

Ve 2. poločase, ve 47.minutě po chybě vyrovnali, a v 67. minutě přímo z rohového kopu rozhodli. Více toho diváci  za pěkného počasí v neděli odpoledne neviděli. Od 1. minuty boj ve středu hřiště, minimum zdařilých přihrávek.  Obrany převyšovaly ofenzívu. Ke konci zápasu se domácí pokusili změnou rozestavení o zvrat, ale byli to spíš hostující hráči, kteří mohli do otevřené obrany rozhodnout.

"Prohra jde jednoznačně za mnou. Špatně jsem vyhodnotil taktiku, a hráče zbytečně tlačil do přehnané kombinace. Již několikáté utkání nejsme schopni opakovaně posílat do vápna přesné centry, zakončit z větší vzdálenosti. Na každý gól se šíleně nadřeme, naopak inkasované branky jsou příliš laciné. Nyní nás čeká těžký soupeř Ždírec nad Doubravou. Ideální šance na restart," říká David Votava, kouč dorostenců v Krajském přeboru.

1. 10. 2023 14:00, 7.kolo, AGADOS KP dorostu

TJ SOKOL BEDŘICHOV - AFC HUMPOLEC 1:2 (1:0)

Branky: 42. Pokorný - 47. Štěpán, 67. Holzbauer. Rozhodčí: Krymová Martina. Hřiště: Bedřichov. ŽK: Stratil - Komůrka. Diváků: 84.

Sestava Bedřichova:

Hubený - Povolný (85. Poul), Nečada, Stratil, Kněžínek (73. Šmarda), Pokorný, Tichý, Brnický (85. Neubauer), Doskočil (65. Neruda), Henzl, Cáha.