Fanoušci mohou testovat nový web

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 30. 2022, 02.34 hod.
Fotbalový oddíl TJ Sokol Bedřichov spouští týden před startem sezony nové internetové stránky. V první fázi klub fanouškům nabízí společnou možnost testování. Stávající verze bude v průběhu srpna postupně vylepšována. Doplněna například o statistiky, rozpisy zápasů, potažmo další pro fanouška potřebné informace a stane se tak moderní komunikační platformou.

Nové internetové stránky nenabízejí pouze nový design (front-end), ale představují posun v komunikační strategii našeho klubu. Stránky budou uživateli nabízet rozšířené zpravodajství a reporty ze zápasů.

Významnou součástí stránek bude implementovaný video-přehrávač. To znamená, že při sledování obsahu  už nebudete muset odcházet z webu klubu výhradně do prostředí YouTube.

Klub se tím snaží reagovat na poptávku fanoušků po větším množství video-obsahu, a tak už v minulých týdnech přinesl například množství videí, které se stanou standardem v rámci  každé fotbalové sezony. 

Zpravidla do tří hodin po utkání budou mít fanoučci k dispozici nejen klasické zpravodajství ze zápasu A-týmu, ale také video ohlasy z trnérského štábu a hráčské kabiny.

Model, který mohou fanoušci očekávat, jsme představili v rámci probíhající letní přípravy, kde intenzivně komunikujeme i prostřednictvím sociálních sítí klubu.

"Chceme fanouškům nabíddnout s maximálním důrazem na aktuálnost maximální množství informací napříč celým klubem. Největší penzum se bude pochopitelně týkat A-týmu, který jak všichni věříme, si v nadcházející sezoně vybojuje opět postup do Krajského přeboru a vrátí se po roční odmlce zpět do elitní krajské soutěže," přeje si předseda oddílu Marek Zamazal. 

Podobným směrem se bude vyvíjet PR a komunikace klubu i v budoucnosti.