Dorostenci v neděli hostí Znojmo, dokončí vítězný anglický hattrick?

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 19. 2024, 22.53 hod.
Fotbalisté staršího  i mladšího dorostu z posledních dvou divizních zápasů vydolovali šest bodů. Anglický týden zakončí svěřenci Davida Votavy domácím duelem v neděli 20. října od 10 hodin proti Znojmu. Utkání začíná v 10 hodin. Mladší dorostenci pod vedením Marka Zamazala hrají od 12.30 hodin se stejným soupeřem. 

Bedřichov U19 – Pelhřimov 3-2 (2-0)

Branky: Zvolánek, Tichý, Pospíchal

Sestava: Hubený – Povolný, Stratil, Poul, Kněžínek – Pospíchal (Lui), Tichý, Štefáček, Zvolánek (Aguila Leon), Henzl (Šmarda) – Cáha (Neubauer)

"Po vítězství v Rosicích jsme věděli, že jedině bodový zisk v utkání s Pelhřimovem dodá třem bodům z neděle větší smysl. Do utkání kluci vstoupili přesně podle taktického plánu, ale nejenom vstřelená branka Matěje Zvolánka, ale i další ložené šance Cáhy a Zvolánka mohly zápas rozhodnout.

Ve 36. minutě přišla nejhezčí akce zápasu, již přihrávka na Dana Henzla měla parametry, ale finále v provedení dua Henzl-Tichý se musela líbit i největším kritikům. Škoda závěru zápasu, zbytečného inkasování dvou branek.

Ondra Stratil o chybě při odpískané penaltě ví, druhý gól špatná komunikace brankáře s obranou, no a k situaci v 90. minutě už bych se nevracel. Určitě si vše jako vždy rozebereme a pečlivě připravíme na nedělní souboj tabulkových sousedů, kdy od 10.00 hodin přivítáme Znojmo," řekl po utkání kouč vítězného družstva David Votava. 

Bedřichov U17 – Pelhřimov 4-1 (3-0)

Branky: Aguila Leon 2, Duchoň, vlastní

Sestava: Jílek – Kubát, Schwarz, Pacholík, Novotný – Pospíchal (Tigran Grigoryan), Zvolánek (Doucha), Arman Grigoryan, Blažek (Fanta) – Aguila Leon (Silagi), Duchoň (Ondruš).