Dorostence v divizi čeká v neděli zápas o "šest bodů"

Autor: David Kratochvíl - Pátek, 11. 2024, 06.05 hod.
Kvůli nepřiznivým klimatickým podmínkám, které zapříčinily nezpůsobilý hrací terén, minulý víkend starší ani mladší dorostenci v divizi svůj zápas neodehráli. Po týdenní nedobrovolné pauze je ale čeká velmi důležitý zápas. Obě mládežnické kategorie našeho klubu nastoupí v neděli 13. října v Rosicích, Hlavně pro starší dorost jde o důležitý zápas, protože svěřence kouče Davida Votavy čeká zápas o "šest bodů". Rosice jsou v tabulce staršího dorostu poslední, když získaly jediný bod. Bedrníci jsou o příčku výše, a to se dvěma body. 

Oba mančafty zatím v průběhu soutěže odehrály sedm soutěžních utkání. Bedrníci v nich vstřelili šest branek, což je nejméně v celé soutěži. Na druhé straně inkasovali 15 branek, což je řadí do lepšího středu tabulky. Rozhodující je ale stav bodového konta. Proto půjde o souboj posledního s předposledním týmem tabulky. 

Rosice, ostatně stejně jako Bedřichov, získaly v domácím prostředí v zatím odehraných zápasech jediný bod. Jenže domácí nastoupili v této sezoně před vlastními fanoušky pouze dvakrát. Bedrníci odehráli na vlastním hřišti čtyři utkání. Doma se soupeř našeho týmu prosadil třikrát a inkasoval sedm branek. 

Bedřichov ve venkovních zápasech má s aktuálním soupeřem z jihu Moravy venku totožné skóre, tedy také 3:7.  Mladší dorostenci vedeni Markem Zamazalem nastoupí v neděli 13. října proti totožnému soupeři ve 12.15 hodin. Týmu po sedmi odehraných zápasech patří čtvrtá pozice za zisk 14 bodů při aktivním skóre 18:12. Většina mančaftů v této soutěži má ale odehráno o zápas více.