Diviš s Göthem vedou po domácí kanonádě tabulku střelců

Autor: David Kratochvíl - Neděle, 1. září 2024, 07.27 hod.
Podruhé za sebou dokázali svěřenci Jana Götha vyhrát rozdílem třídy. V minulém kole zvítězili 7:0 v Dukovanech a teď v sobotu odpoledne porazili stejným výsledkem nováčka z Nedvědic. Podruhé za sebou vstřelil hattrick kapitán Diviš, který společně s Jakubem Göthem vede s nastřílenými šesti brankami průběžnou tabulku střelců. Pořadí se ale může měnit v závislosti na nedělních výsledcích. Gólman Tomáš Bartoň udržel podruhé v řadě čisté konto. Po čtyřech odehraných zápasech vedou Bedrníci tabulku se ziskem plného počtu 12 bodů a skóre 21:4. V příštím kole čeká A-tým Vladislav. Zápas na horké půdě soupeře z Třebíčska začíná v neděli 8. září od 16 hodin.  

Známé pořekadlo říká, že vítězná sestava se nemění. Jenže trenér Jan Göth jednu změnu udělat musel. Místo nemocného Šimona Homoly poslal do základní sestavy od první minuty proti nováčkovi soutěže, který si vybojoval postup z I. B třídy, Pavla Štěpánka. 

Hned v druhé minutě mohl zapsat čtvrtou branku v sezoně kapitán Diviš po přihrávce Doška, ale jeho radost zastavilo postavení mimo hru. Bedrníci se nedostávali vůbec ke své hře po krajích, až v 20. minutě propálil střelou z hranice vápna všechno před sebou Chramosta. Diviš pak osm minut na to a v závěru prvé půle přidal další dvě branky, kterými zatížil skóre soupeře. 

Když pak Pavlíček v 58. minutě vstřelil gól na 4:0, bylo hotovo. Soupeř měl v prvním poločase jedinou šanci, kterou neproměnil a ve čtyřech zápasech vstřelil jedinou branku. Po Pavlíčkovi se ještě ve zbytku hracího času trefili 2x Jakub Göth a hattrick zkompletoval Roman Diviš. 

31. 8. 2024 16:00, 5.kolo, AGADOS-6. liga mužů KFS Vysočina, sk.B

TJ SOKOL BEDŘICHOV - SK PERNŠTEJN NEDVĚDICE 7:0 (3:0)

Branky: 28.,45,71. Diviš, 20. Chramosta, 58. Pavlíček, 60., 75. Jakub Göth. Rozhodčí: Müller Jiří – Burian Vít, Chromý Karel. Hřiště: Bedřichov, Sokolovská-tráva. Diváků: 200.

Sestava Bedřichova: 

Bartoň - Vorálek, Mareš (73. Brnický), Votava, Štěpánek - Tesař (63. Zeman), Chramosta, Göth, Došek (70. Vašíček) - Diviš - Pavlíček (73 Kolman).