Celtic rozjetého lídra o body obrat nedokázal

Autor: David Kratochvíl - Středa, 5. 2022, 00.57 hod.
Fotbalisté C-týmu Bedřichova na hřišti lídra tabulky III. třídy prohráli. V rámci 7. kola podlehli Nadějovu 1:3.  Domácí potvrdili formu z předchozích zápasů a natáhli vítěznou šňůru už na pět zápasů. Od začátku soutěžního ročníku ještě neztratili ani bod a po víkendu vedou tabulku před Kozlovem. Bedrníci se po porážce na půdě vedoucího mančaftu propadli na poslední - 11. místo. Na Střítež a Telč ztrácejí bod.

Favorit utkání, který před vzájemným měřením sil inkasoval doma ve třech předchozích zápasech jen tři branky a zaznamenal plný počet bodů, měl s Bedrníky víc práce, než si možná sám představoval, protože hosté zatím v sezoně nasbírali jen tři body za jedno vítězství. 

Přesto si v Nadějově nevedli vůbec špatně. Sice po 29 minutách prohrávali, ale po půlhodině dokázal srovnat Paulík. Gólově divoká desetiminutovka vyvrcholila v 37. minutě, kdy se domácí opět dostali do vedení. Tři body jistil deset minut před koncem Hubený. 

Bedrníci se v 8. kole představí doma, kdy v neděli 9. října přivítají doma od 15 hodin Střítež. Půjde o souboj dvou celků ze dna tabulky. Poslední domácí tým ztrácí na svého nedělního soupeře jediný bod.

TJ MÍR NADĚJOV - TJ SOKOL BEDŘICHOV 3:1 (2:1)

Branky: 29. Klimeš Karel, 37. Jelínek Vojtěch, 80. Hubený Tomáš - 32. Paulík Jaroslav. Rozhodčí: Tomáš Bílý. ŽK: Volák (Bedřichov). Diváků: 47.

Sestava Bedřichova: Cabúk, Kocmánek Pavel, Pavlíček, Zamazal, Paulík (71. Nevosad), Fleissig, Grepl, Poul, Volák, Kocmánek Petr, Šancl.