Celtic po měsíci ukončil bodový půst

Autor: David Kratochvíl - Úterý, 11. 2022, 22.09 hod.
Důležitou výhru po čtyřech zápasech bez bodu zaznamenali fotbalisté C-týmu. Na domácím stadionu v neděli odpoledne porazili Střítež vysoko 6:2. Už v poločase si vypracovali dvoubrankový náskok. Po dvou brankách vstřelili Zamazal, Poul a Volák. Bedrníci se druhou výhrou v sezoně posunuli na průběžné osmé místo v tabulce III. třídy. 

Celtic se na další bodový zisk do tabulky načekal více než měsíc. První zářijovou neděli doma porazil Pavlov a připsal si tehdy do tabulky první body. Od té doby odehrál čtyři soutěžní zápasy. V nich ale nezaznamenal ani bod. 

Až přišel další domácí zápas proti Stříteži. V neděli odpoledne si Bedrníci vypracovali do půle dvoubrankové vedení. V zápase proměnili dvě penalty a v pohodě si došli pro důležité vítězství. V sobotu 15. října se představí od 14.30 hodin v Telči a podzimní část sezony druhé nejnižší okresní soutěže C-tým uzavře domácím trávníku duelem proti Kamenici.

Začátek tohoto zápasu je v neděli 23. října  ve 14.30 hodin. 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - TJ STŘÍTEŽ 6:2 (2:0)

Branky: 10. Volák Dalibor, 23. Zamazal Marek (pen.), 50. Volák Dalibor, 55. Poul Jaromír, 58. Poul Jaromír (pen.), 88. Zamazal Marek - 64. Sapola Ondrej, 89. Sedmík Karel. Rozhodčí: Gavallér Filip. ŽK: Vlček, Heger (oba Střítež). 40 diváků.

Sestava Bedřichova: Číhal - Paulík, Pokorný (46. Tesař), Kocmánek Petr, Fleissig (46. Cvach), Zamazal, Nevosad, Grepl (59. Homola), Jambor (46. Poul), Göth Jakub, Volák.