A-tým startuje přípravu na novou sezonu. Generálku sehraje s Okříšky

Autor: David Kratochvíl - Pondělí, 15. 2024, 00.56 hod.
Svěřenci trenéra Jana Götha zahajují dnes v podvečer zahajují přípravu na nový soutěžní ročník v I. A třídě skupině B. Od nové sezony už se ale bude pro soutěž nově používat nový název -  AGADOS - 6. liga mužů KFS Vysočina, sk. B, protože napříč republikou došlo k přejmenování soutěží. A-tým během přípravného období sehraje tři přípravné zápasy. První mistrovský zápas je na programu v neděli 11. srpna v Borech. První přípravný duel sehrají Bedrníci v neděli 21. července od 17 hodin s Mírovkou. 

Jízdní řád letního přípravného období se meziročně pro A-tým prakticky nemění. Do začátku nového soutěžního ročníku už nezbývá ani měsíc, takže třítýdenní období mužstvo vyplní třemi tréninkovými jednotkami týdně. Od pondělí 15. do pátku 19. července kádr čekají tréninkové jednotky zaměřené primárně na nabírání fyzické kondice. 

O víkendu čeká mužstvo první přípravný zápas. Než začne sehraje ještě další dva přáteláky. Tréninkové jednotky budou probíhat už tradičně společně s B-týmem, který v příští sezoně bude hrát Okresní přebor Jihlavska, tedy 8. ligu. 

O složení kádru pro nadcházející sezonu včetně realizačních týmů u obou seniorských mančaftů budeme informovat později. Ani jeden z přípravných zápasů nesehraje první mužstvo TJ Sokol Bedřichov na domácím hřišti, a to kvůli právě probíhající generální rekonstrukci hlavní hrací plochy na fotbalovém stadionu v Sokolovské ulici. 

První přípravný duel sehrají Bedrníci v neděli 21. července od 17 hodin s Mírovkou.  Poslední červencový víkend nastoupí A-tým v Pohledci, kde změří v neděli 28. července od 17 hodin síly s SFK Vrchovinou B a generálkou bude souboj s Okříškami v sobotu 3. srpna od 18 hodin. 

Rozlosování nového soutěžního ročníku pro A-tým najdete po kliknutí zde:

Pokud si chcete soutěžní utkání vložit do kalendáře v mobilu, soubor stahujte zde: