Jediná branka rozhodla. Starší žáci doma padli v divizi s Kuřimí

Autor: David Kratochvíl - Sobota, 6. 2024, 22.04 hod.
Starší žáci se v sobotu dopoledne v rámci 17. kola divize představili poprvé na jaře doma. V důležitém souboji dvou posledních celků tabulky nakonec padli 0:1, když jedinou branku v utkání vstřelil ve 34. minutě hostující Šimon Kaláb. Rozdíl mezi oběma mančafty se po odvetném duelu zvýšil už na pět bodů. Auto Style City Hráčem utkání byl vyhlášen domácí hráč Petr Janák, který převzal tradiční skleněnou plaketu ihned po zápase z rukou majitele společnosti Davida Cakla. 

Starší žáci v divizi na jaře zatím odehráli už čtyři soutěžní utkání. Doma s Kuřimí se představili vůbec poprvé. Předchozí trojici utkání sehráli vždy venku. Nejprve v Prostějově (0:8), pak nováček soutěže necestoval daleko. V derby podlehl Havlíčkovu Brodu 0:7 a minulý týden podlehl na půdě Svratky Brno 2:7.

Mančaft je zatím na průběžném posledním místě. Ze 17 odehraných duelů vytěžil celkem osm bodů při záporném skóre 21:76. Bedrníci dokázali dvakrát zvítězit, vydolovat i dva body za remízy. Všechny body naše mužstvo získalo v domácím prostředí.

V 18. kole se představí starší žáci opět venku. Tentokrát zajíždí do Vyškova. Zápas na půdě aktuálního lídra tabulky má výkop v sobotu 13. dubna od 10 hodin. Celek z jihu Moravy na domácí půdě odehrál v této sezoně zatím osm zápasů a ztratil v nich body pouze jednou, když zaznamenal porážku. Ta zatím byla jediná v soutěži. Venku ztratil jen jeden bod. Tabulku vede s devítibodovým náskokem. 

6. 4. 2024 09:30, 17.kolo, MSŽD-U 15 sk. D 

TJ SOKOL BEDŘICHOV - FC KUŘIM 0:1 (0:1)

Branka: 34. Kaláb.  Rozhodčí: Denev Alex – Růžička Štěpán, Pištěk Václav. Diváků: 55.

Sestava Bedřichova: 

Vlček - Dvořáček, Janák, Štrof, Grigoryan (54. Fetych), Vacek, Michale (72. Medvík), Bastl, Dvořák (54. Vašků), Anderle (7. Zbytovský), Batkhuu (72. Cáha)